Ajankohtaista

naiset


KOKOONNUMME HÄMEENKATU 7:SSÄ
 

20.10. sunnuntaina klo 15

17.11. sunnuntaina syyskokous klo 15

15.12. sunnuntaina puurojuhla klo 15


EDUSKUNTAVAALIEHDOKKAAMME MARJU MARKKANEN:

Hämeestä uusi vahva tekijä eduskuntaan!

Toisen ihmisen arvostaminen ja kuunteleminen sekä sinnikäs työntekoovat niitä arvoja, jotka lapsuudenkodistani ovat seuranneet minua aikuisikään.

Olen 45-vuotias lahtelainen kasvatustieteen tohtori. Minulla on monipuolinen työkokemus opetus-ja kasvatusalalta. Olen työskennellyt montessoriohjaajanavarhaiskasvatuksessa, luokanopettajana ja englannin kielen opettajana peruskoulussa, opettajankouluttajana normaalikoulussa sekä erilaisissa kasvatusalan asiantuntija-ja johtotehtävissä. Olen myös toiminut opetusalan yrittäjänä. Tällä hetkellä työskentelen Lahdessa Harjun peruskoulun rehtorina.

Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kolme lasta. Iida ja Toivo ovat lukiolaisia ja Saara on peruskoulun kakkosluokalla. Vanhempani asuvat lähellä meitä ja ovat tiiviisti mukana elämässämme. Minulla on kaksi paimenkoiraa, joiden kanssa nautin luonnosta pitkillä metsälenkeillä.

Työni ohella toimin useissa luottamustehtävissä. Olen Lahden kaupunginvaltuutettu, Lahden liikunta-ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja sekä Lahden kaupungin osallisuuden ja hyvinvoinnin jaoston jäsen. Lisäksi kuulun Koulutuskeskus Salpauksen kuntayhtymän hallitukseen.

Olen vahvasti mukana vaikuttamassa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointiin Lahdessa. Tavoitteenani on mahdollistaa lapsille terve kasvu-ja oppimisympäristö. Minusta on tärkeää tarjota jokaiselle lapselle mahdollisuus mielekkääseen harrastustoimintaan. Harrastusten kautta lapset voivat omaksua sellaisia tietoja ja taitoja, joilla pärjää sekä työelämässä että vapaa-ajalla.

Haluan edistää matalan kynnyksen varhaisia tukitoimia, jotta perheet jaksavat arjessa ja voivat hyvin. Kannan huolta nuorten tulevaisuudesta. On tärkeää, että jokainen nuori löytää mieleisensä opiskelu-ja työpaikan sekä uskoo vahvasti tulevaisuuteen. Teen joka päivä työtä sen eteen, että ihmiset voisivat elää yhdenvertaisessa ja tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, jossa asioita tehdään yhdessä ja heikommista pidetään huolta.
Olen luonteeltani helposti innostuva, avoin ja asioihin perehtyvä tiimityöntekijä. Uskon vahvasti yhteistyön voimaan. Kun on tahtoa ja taitoa, hyviä asioita saadaan tapahtumaan. Minulla on osaamista, kokemusta ja sydäntä viedä tärkeitä asioita eteenpäin valtakunnallisella tasolla. Haluan toimia sekä Hämeen että koko Suomen hyväksi.

Kehitykseen tarvitaan koulutusta!
Yhteistyöterveisin Marju

MarjuMENNEITÄ

Lahden sos.dem. naisyhdistys vietti 115-vuotisjuhlaansa 25.10.2015
 

Yhdistyksen puheenjohtaja Sanna Mäkinen toivotti vieraat tervetulleiksi. Hän kertoi naisyhdistyksen historiasta ja missä naisyhdistys on historiansa aikana ollut mukana. Paljon on vielä tehtävää että tasa-arvoisen yhteiskunnan eteen.
 
Tytti Tuppurainen puheenjohtajan ominaisuudessa toi terveiset Naisliitosta. Hän kertoi mitä kaikkea on liitossa tehty tasa-arvotyön eteen ja otti kantaa naisten asemaan tämän päivän yhteiskunnassa ja hallituksen tekemissä valinnoissa. Yhdessä toisiamme kannustaen saavutamme yhteisen päämäärämme.
 
Ulla Vaara lausui Helena Anhavan runon. Esa Juurola esitti tervehdysserenadin naisille.
 
kuva

Hallitus sekä entisiä puheenjohtajia


Naisyhdistyksen jäseniä


Historiaa


Juhlavieraita


Juhlavieraita


Keskustelua


Juhlakakku

 

 

Tytti Tuppurainen ja Sanna Mäkinen, sekä Ulla vaara (oikealla alhaalla).